duminică, 20 septembrie 2009

animalute si Sinaia always


Mi s-a facut in aceasta dimineata dor de lucruri: sa vad animalutele la circ sau la zoo ( daca in salbaticie nu am cum, acolo unde le sta cel mai bine si unde este arealul lor) si de Sinaia.

Citeam doua anunuturi interesante despre festivalul de la Sinaia din perioada 25- 27 Septembrie. Mi s-a facut dor de istorie, de noblete, de bun gust mai ales ca in prima zi vor fi defilari de costume militare, masini si costume de epoca. Mi s-a facut dor de trecut... Festivalul Sinaia Forever se va desfasura in acest an sub titlul "Cultura in Natura". Opssssss pe 26 Septembrie vin in cadrul festivalului formatii super si cantareti pe masura pentru toate gusturile cum s-ar spune, pentru toate varstele de la formatii pe val : play and win, Voltaj pana la cantareata Andreea Balan siiiiiiiiiiii Pasarea Colibriiiiii!!!! cu Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Marius Batu, Sorin Voinea !!!!! SUPERB!

pe langa concursuri, demonstratii sportive ( cu asa aer curat ca la Sinaia sa tot faci sport :D ) in ultima zi Teatru Masca va fi prezent in cadrul festivalului cu o reprezentatie.

Trebuie sa recunosc, Sinaia este unul dintre orasele pe care le port mereu in suflet si la care revin cand vreau sa ma relaxez, sa ma destind, sa revin intr-un la mine prin amintiri.


CIRC!!!!!!!!!!!
da, circ, dar nu circul ala care se petrece des in orice particica din societate cu care avem contact, pe unde trecem sau unde traim :)

este vorba despre circul ca parte a artei, program artistic in care sunt implicati artisti si animale.
ceea ce mi-a amintit de pasiunea mea pentru circ ( doar ca spectator desigur :D ) a fost un anunt ca se cauta persoane creative interesate sa-si dezvolte un proiect artistic in acest domeniu sau e interesat de cercetarea in artele circului. Un program care sprijina creatorii in acest domeniu, pe cei cu initiativa.

pentru cei interesati sa performeze in acest domeniu, sa-si dezvolte un proiect in arta circului pot vizita site-ul:

http://www.jeunestalentscirque.org

fara limita de varsta, rezident in spatiul Europei, aplicatii solo sau de grup!

Involve, act, live!

este un mod de a reda circului statutul de arta si a diferentia net statutul "the circus arts field " de circul social atat de prezent in vietile noastre in anumite momente.........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu