luni, 28 septembrie 2009

Part 2 :)

era sa uit!

mai citisem despre ceva f interesant: Banca de alimente initiata de Crucea Rosie si sustinuta de Mega Image si Carrefour ca parteneri. data de inceput: pe 27 Septembrie pentru strangerea de alimente pentru cei saraci.

Sunt vizate alimentele neperisabile. la rafturile unde acestea se gasesc sunt amplasate anunturi sub forma de cruce rosie. De la acele raioane se pot cumpara produsele neperisabile ce urmeza a fi donate in locuri special amenajate in magazin.
la intrarea in fiecare magazin din campanie vor fi voluntari care vor informa clientii magazinelor despre campanie si le vor imparti fluturasi.

Campania se desfasoara pe tot teritoriul tarii in aceste magazine.
Din gama produselor neperisabile fac parte:
-conserve
-făină
-zahăr
-ulei
-paste
-biscuţi
-supe instant
-ciocolată.


In campanie va intra si magazinul Metro.

Mia multe detalii pe :

www.crucearosie.ro

2 comentarii:

  1. Hello, Emilia!
    Nu ne cunoaştem, dar eu urmăresc de ceva vreme, în mod tacit, bloguleţul tău şi îl găsesc foarte interesant. Felicitări pentru toată munca depusă.
    Şi trebuie să te mai felicit pentru un lucru! Mă bucur că eşti premiantă. Mai poţi trece un premiu la cv-ul tău literar: Marele Premiu al Festivalului de literatură Lili, îţi aparţine şi îl meriţi. Felicitări şi ţine-o tot aşa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut amandurora si scuze pt intarzierea (cam mare ce-i drept) acestui raspuns.

    Piticu: m-ar interesa un schimb de link-uri atat timp cat blogul este in limitele decentei, a bunului simt si nu in ultimul rand daca promoveaza una dintre valorile in care cred :) iar rasul, optimismul si voia buna sunt in top :D so, daca consideri ca blogul indeplineste aceste etape, feel free sa-mi dai link-ul ca sa-l adaug pe blogul meu :)

    Bogdan: multumesc mult pt mesaj. daca as spune ca m-a surprins ar fi putin spus :) m-a impresionat, asta cred ca e cuvantul potrivit.

    Iti multumesc mult pt cuvintele frumoase, pentru cei care scriu si isi deschid prin creatie sufletul celor din jur, impresiile si parerile celor care citesc sunt mai mult decat vitale.

    Va salut cu drag!

    RăspundețiȘtergere