marți, 10 noiembrie 2009

o noua IDEE!!!

mi-a venit o idee depanand acum amintiri despre Herculane.


Vreau sa fac un blog dedicat in exclusivitate persoanelor care calatoresc, relativ mult si in drumurile lor cunosc oameni noi, dar din pacate pierd legatura cu ei, pierd numerele de telefon, adresele..........

as vrea ca cei care citesc acest blog sa se indrepte spre link-ul blog-ului si sa lase locatiile unde au fost, data, cateva detalii gen ce hotel era, o strada sau actiune facuta impreuna si mai apoi numele celor de care va amintit si al caror contact din varii motive l-ati pierdut.

poate asa avem sansa sa ne regasim, sa vedem fiecare ce a mai facut si citind din om in om, poate ne regasim :)

Primul pas o sa-l fac eu amintindu-mi de sejurul de 18 zile de la Herculane.

iulie- august 2002
Baile Herculane
hotel- nu mai tin minte dar ca punct de reper era vis-a- vis de o piscina cu apa termala, in centru.
persoane despre care nu mai stiu nimic si nu am un nr de contact: Stefan din Botosani, Mircea- Resita

Un comentariu:

  1. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere