marți, 10 noiembrie 2009

RELAXARE!!!!RELAXARE!!! e tot ce vrem :D

si uite asa din cautare, in cautare am dat peste un concurs mai neconventional in ceea ce ma priveste adica de la cele de literatura, la cele cu excursii:D si nu orice excursii, ci cele la munte:X adicaaaa, mai exxact: RELAXARE! si ca sa nu spuneti ca nu sunt vanator(oare) de concursuri- ca tot spunea cineva pe acest blog de ce imi trec eu toate premiile- o sa atasez jos link-ul si anuntul concursului:

"Buna,

Noi, cei care gazduim cu placere oamenii la pensiunea Roua de Munte, ne-am gandit sa facem o surpriza bloggerilor. Astfel, daca scrieti pe blogul vostru un mesaj pe tema: “Vacanta mea favorita”, puteti castiga prin tragere la sorti cazare la Baile Herculane pentru un week-end: 27-28-29 noiembrie 2009 (de vineri pana duminica). Detaliem.

Care este oferta noastra?
Pentru trei zile, intr-un week-end (de vineri pana duminica: 27-28-29 noiembrie 2009) poti castiga cazare pentru doua persoane in pensiunea Roua de munte, din statiunea Baile Herculane. Gasesti aici detalii despre localizarea statiunii.

Am ales special aceasta perioada, pentru ca este inainte de 1 decembrie, si iti va fi mai usor sa te relaxezi.

Care sunt conditiile noastre?
Va invitam sa scrieti un mesaj de minim 200 de cuvinte pe tema vacantei voastre favorite. In cadrul acelui mesaj, puneti doua link-uri, pe modelul de mai jos:
Cazare Baile Herculane

Pensiuni Baile Herculane

De asemenea, mentionati in mesajul de pe blog ca participati la acest concurs cu un link catre http://rouademunte.wordpress.com/

Blogul vostru este indicat sa aiba macar 10 mesaje (articole pe blog), sa nu creati blogul special pentru concurs.

Asteptam mesajele voastre pana pe 24 noiembrie 2009, inclusiv.

Dupa ce scrii mesajul, asteptam sa ne contactezi pe adresa cazarerouademunte@gmail.com. Pune in emailul tau linkul catre mesajul tau de pe blog, numele tau si un numar de telefon, cu subiectul emailului “Pentru concurs”. Vei primi mesaj prin email cu confirmarea inscrierii.

Acestea sunt singurele conditii:
a. Mesaj pe tema vacantei favorite de minim 200 de cuvinte;
b. Doua linkuri catre site-ul Baile Herculane (codul HTML pentru linkuri mai sus) + un link catre concurs;
c. Blogul sa aiba cel putin 10 mesaje inainte de a scrie mesajul pentru concurs;
d. Data mesajului pe blog sa fie cel tarziu 24 noiembrie 2009;
e. Sa ne trimiti pe email linkul cu link catre mesajul pentru concurs, numele si telefonul tau.

Urmareste pagina de concurs pentru a vedea cand ai fost inscris in concurs.

Cum se va alege castigatorul?
Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, prin intermediul site-ului Random.org, va fi afisat pe aceasta pagina si va fi anuntat personal in data de 25 noiembrie.

Alte informatii
Organizatorul acestui concurs este T&D Haus Serv SRL.

Nu pot participa la acest concurs angajatii (si rudele de gradul I ale acestora) ai T&D Haus Serv SRL.

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorilor.

Nu se acorda contravaloarea premiilor castigate in bani.

Organizatorii nu asigura transportul si mesele, acestea fiind in sarcina castigatorului premiului.

Detalii despre site-ul Roua de munte gasesti aici: Cazare Baile Herculane.

Ai intrebari? Scrie-ne la cazarerouademunte@gmail.com.

Asteptam inscrierea ta, si iti uram mult succes!"

http://rouademunte.wordpress.com/pensiunea-roua-de-munte-baile-herculane/

http://rouademunte.wordpress.com/pensiunea-roua-de-munte-baile-herculane/revelion-2010-baile-herculane/

ceea ce mi-a atras atentia este ca odata, exact dupa terminarea clasei a9a m-au luat bunicii cu ei la Baile Herculane.

restul povestii.....e pentru concurs :D

link-ul pentru concurs e:
http://rouademunte.wordpress.com/

pentru mine este f interesant pentru ca intr-un fel concursul stimuleaza ecologia, aerul curat, miscarea si apropierea omului de antura pentru ca.....la Herculane veti gasi natura din plin, aer curat si paduri seculare.

La Hercualne, printre amintiri

La Herculane mi-au placut mai multe locuri de aceea, fara sa fie vorba de acest concurs, revin cateodata mintal, pot spune ca ma obsedeaza imaginea strazilor cand urci spre statuia lui Hercule.
Bunicul ma indemna sa merg la pisicina termala de langa hotel pentru muschi, membre, dar ce-mi pasa mie la 15 ani de sanatate? abia asteptam sa colind muntii, deja aflasem ca apele termale de acolo au fost premiate, deja vedeam pe drumul din mijlocul statiunii o cruce alba in varful muntelui ce strajuia statiunea. M-am bucurat sa intalnesc o gasca de copii mai mici si mai mari cu care am colindat muuntii si astfel, bunicii nu m-au mai vazut decat seara.

Nu era oare si asta o forma de miscare?

Mi-a placut apoi sa descopar, in alta zi desigur, tot cu gasca porniti pe munte, pesterea Haiducilor de pe partea opusa, asa credeam noi, a versantului cu Crucea alba, si in alta zi insotiti de un caine propasit din padure sa ajungem la Grota cu aburi. Sincera sa fiu, nici pana astazi dupa 9 ani aproape nu stiu daca numele acestea sunt reale, sau a fost doar o conventie a varstei noastre sa le numim asa :) nu am fost niciodata tentata sa le caut pe net, poate oarecum, de a nu distruge misterul unei varste adolescentine. Tin minte doar, ca intr-o seara venisem f tarziu la hotel, uitasem complet ca bunicul trebuia sa plece chemat la Bucuresti cu treburi si eu mai ramanem cu bunica sa terminam sejurul de 18 zile. Cand am ajuns in camera bunicul deja plecase si imi lasase un bilet pe care mi l-a dat bunica. Eram asa prinsa de peripetiile noastre incat la varsta aia nu mi se parea nimic mai puternic in mine, decat dorinta avida de a descoperi, de a trai aventura muntilor si a varstei.

Nu sunt genul care sa cutreiere muuntii, de aeea faptul ca am urcat cu acei prieteni pana la Crucea alba, porniti doar cu ce aveam pe noi, pantoloni scurti, sandale sau adidasi si fara sa stim ca erau viperele sau ca exista vipere:D am urcat pas- pas pana la Crucea alba. Este o satisfactie nemasurata sa vezi de jos un loc unde ai urcat si la care multi poate nu se incumeta sa ajunga.


Asta e povestea mea. A voastra care e?

daca simititi nevoia s-o depanati alaturi de mine aveti un link:

http://rouademunte.wordpress.com/

cu bine,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu