joi, 12 noiembrie 2009

and if..........


ma intreb ( cel mai probabil retoric) cat poate fi de scump un pumn de boabe de graunte luate in fiecare zi sau macar saptamanal pentru cainii din fata blocurilor noastre sau de langa bloc. estimativ 1,5 ron. cam atat costa 100 g ca sa faci fericit un suflet pentru o zi. cu 100 g poti face un caine sa traiasca inca o zi pentru ca si cativa pumni plini cu graunte le pot potoli foamea decat nimic.

cunosc o persoana care a spus ca daca va castiga premiul pe care si-l doreste la o competitie va rasplati pentru aceasta izbanda prin cumpararea de mancare din premiu cainilor si pisicilor din fata blocului si va lua cateva alimente pentru cei care organizeaza campania cu alimente de la Crucea rosie.


oare de ce nu pot toti urma exemplul acelei persoane?

e o satisfactie imensa, fara cuvinte cand vezi un animal cum iti mananca din mana, cum mananca ceea ce tu ii daruiesti din suflet.

La cat mai multe fapte bune!

Pe curand.

2 comentarii:

  1. salut sunt mihai membru spunenudrogurilor.com multumim ca ne sustii am adaugat linku tau la sustinatori multumesc te felicit pentru blog

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Mihai! Multumesc mult pt ambele vesti bune. Mercic mult! Mult succces sa aveti in initiativa voastra si cati mai multi oameni care sa inteleaga cauza voastra si s-o sustina!

    RăspundețiȘtergere