sâmbătă, 14 noiembrie 2009

azi a inceput


festivalul de la Bacau dedicat ECOLOGIEIIIIIIIIIIII!!!!!

numele acestui eveniment este Natura fest si este organizat de asociatia "Iubim natura" in colaborare cu Arena Mall. Se anunta a fi cel mai mare festival ecologic din Bacau de aceea iubitorii de verde, de aer curat, de natura mai exact, pot lua parte la acest eveniment fie implicandu-se in activitatile care se organizeaza pentru ei, fie doar in calitate de spectatori. Important este ca in acest moment intr-un oras din tara se organizeaza o sarbatoare a naturii si ca oamenii sarbatoresc verdele, sanatatea.

festivalul are loc in incintat complexului Arnea mall azi si maine intre orele 14.00- 20.00

un mic link, mai multe informatii :D :
http://www.iubimnatura.org/in/index.php/component/content/article/86-stiri/314-natura-fest-2-va-incepe.htmlo alta veste buna vine din partea mediului civic activ, mai exact ONG! ONG! ONG!
s-a lansat cel mai important site in care se prezinta si se comercializeaza produse realizate de membrii ONG-urilr din tara.

banii obtinuti din aceste activitati vor fi folositi exclusiv de catre ONG-uri pentru ajutarea societatii civile precum copii, persoanele cu handicap, persoanele în vârstă și alte categorii aflate în risc social.

INITIATORII: Fundația Principesa Margareta a României și Rețeaua ACTIV
peste 300 de produse disponbile pe acest site:
www.profitfornonpro fit.ro


felicitari organizatorilor si sustinatorilor!
aaaaa!!!! sa nu uitam!!!

sa petreceti frumos cei din Bacau la sarbatoarea dedicata ecologiei si un dar adus naturii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu